[Afisz teatralny] Aleksander Fredro - Cudzoziemczyzna : Komedia w 3 aktach wierszem - Teatr Rozmaitości (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria: Jerzy Merunowicz, oprawa plastyczna: Józefa i Jan Setkowiczowie.
Keywords: Teatry -- Polska -- Kraków -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.