[Afisz teatralny. Incipit] Przepalaj słowem serca ludzi / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 30.06.1949 r. w 150-lecia urodzin Aleksandra Puszkina. Reżyseria: Halina Gallowa.