[Afisz. Incipit:] Towarzystwo ... urządza ... Święto pieśni i tańca ... / Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich Rada Okręgowa w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w sali kina "Powiśle" w Sztumie 11.01.1959 r.