[Afisz. Incipit:] Towarzystwo ... urządza ... Święto pieśni i tańca ... - Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich. Okręg (Gdańsk). Rada Okręgowa (Malbork : [wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o wydarzeniu, które miało miejsce w sali kina "Powiśle" w Sztumie 11.01.1959 r.
Keywords: Towarzystwo Rozwoju Ziem Zachodnich -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Sztum -- 1945-1970.; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.