[Afisz. Incipit] Chcesz poznać najłatwiejszy i najnowocześniejszy język - międzynarodowy język Esperanto? ([wydawca nieznany], 1972)
Afisz informujący o kursie esperanto na Politechnice Gdańskiej, 1972 rok.