[Afisz teatralny] Juliusz Słowacki - Samuel Zborowski : Adaptacja sceniczna Jerzego Kreczmara / Teatr Klasyczny. (Teatr Klasyczny, 1962)
Afisz informujący o premierze w listopadzie 1962 r. Reżyseria Jerzy Kreczmar, scenografia Stanisław Bąkowski. Na druku informacja: 12.05.1963 III Kaliskie Spotkania Teatralne.