Dekoracje sztandaru miasta Helu Krzyżem Grunwaldu II klasy / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia dekorowanie sztandaru miasta Helu Krzyżem Grunwaldu II klasy przez Tadeusza Fiszbacha 15. 10. 1979 rok.