[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie na podstawie art. 35 ... wprowadza się na rzecz miasta Malborka podatek od psów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o podatku i rejestracji wszystkich psów na terenie miasta Malborka w terminie do 1.04.1947 r.