[Afisz. Incipit:] Uczniowie Publicznej Średniej Szkoły Zawodowej w Wejherowie wystawią komedię w 4 aktach Aleksandra Fredry pt. Zemsta ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w dniach 24 i 26 czerwca 1949 r. w sali ob. Leona Prusińskiego.