[Afisz. Incipit:] Uczniowie Publicznej Średniej Szkoły Zawodowej w Wejherowie wystawią komedię w 4 aktach Aleksandra Fredry pt. Zemsta ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w dniach 24 i 26 czerwca 1949 r. w sali ob. Leona Prusińskiego.
U dołu afisza uwaga: Czysty dochód przeznacza się na zakup pomocy naukowych.
Keywords: Fredro, Aleksander -- (1793-1876); 1901-2000; 1945-1989; Szkoły; Uczennice i uczniowie; Wejherowo (woj. pomorskie); Afisz