[Afisz. Incipit] Społeczeństwo miasta Malborka i powiatu wysunęło z pośród siebie na kandydatów ... ([wydawca nieznany], 1954)
Sztrajfa propagandowa z okresu wyborów do rad narodowych w grudniu 1954 roku.