Verordnung betreffend Verbot des Verkaufs von Spirituosen = Paliepimas visiems užsiimantiems prekyba = Postanowienie do wiadomości zajmujących się handlem - Hernhaußen, Fritz Wilhelm Erich Koch von (1854-19?). (Kowno : [s.n.], 1915)
Afisz z 26.10.1915 r. dot. zakazu handlu wódką.
Tekst równol. w jęz. niem., lit. i pol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Litwa; Wojna światowa (1914-1918) -- druki ulotne