[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Od pewnego czasu daje się zauważyć ... wzrost ... przestępczości, jakim jest potajemne gorzelnictwo / J. Czarnecki. - Czernecki, Józef ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ściganiu bimbrownictwa, 19.04.1947 r.