Prawa dziecka : perspektywa ks. Jana Bosko i Janusza Korczaka - Niewęgłowski, Jan (1960- ). (2013)
Zakres i treść: Ksiądz Jan Bosko, Janusz Korczak, dwaj wielcy wychowawcy.
Tyt. nagł.
Inny tyt.: The rights of the child : the perspectives of Rev. John Bosco and Janusz Korczak.
Tekst równol. pol.-ang.