P. F. 1944 J. A. Švengsbír - Svengsbír, Jiŕí (1921-1983). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1944)
Gałązka jemioły, pod nią pajęczyna z dwoma pająkami, napis: P. F. 1944 J. A. Švengsbír, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 1900-1945.