Der elegante Herr : Frühjahr/Sommer 1928 / Strumpfhaus Gerson Danzig. (Modekunst-Verlag Worms & Lüthgen G. m. b. H., 1928)
Druk reklamowy przedwojennego, gdańskiego sklepu z konfekcją męską z ofertą na wiosnę-lato 1928; znajdował się na Langgasse 13 (Długa), Heilige-Geist-Gasse 135 (Św. Ducha) oraz w Sopocie w Kurhaus (Dom Zdrojowy).