Der elegante Herr : Frühjahr/Sommer 1928 - Gerson Strumpfhaus (Gdańsk). (Krefeld : Modekunst-Verlag Worms & Lüthgen G. m. b. H., 1928)
Druk reklamowy przedwojennego, gdańskiego sklepu z konfekcją męską z ofertą na wiosnę-lato 1928; znajdował się na Langgasse 13 (Długa), Heilige-Geist-Gasse 135 (Św. Ducha) oraz w Sopocie w Kurhaus (Dom Zdrojowy).
Data wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.