Miłość surowo wzbroniona / M. Żbikowski. - Żbikowski, Maciej (1935- ). ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat przedstawia mężczyznę w kartonie z napisem: Miłość surowo wzbroniona. Nazwisko autora po prawej stronie plakatu.