[Afisz. Incipit:] Miejski Komitet ... organizuje ... Imprezę Artystyczną w której wystąpią: Adolf Dymsza, Tadeusz Olsza, Stefan Witas, Stefania Górska, Maria Ziętówna, Tadeusz Młodmicki / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o imprezie 23.06.1952 r. w Hali "Budowlanych" przy ul. Słowackiego we Wrzeszczu.