Ex Libris - Gielniak, Józef (1932-1972). ([S. l.], 1966)
Przedstawia na tle linii i figur geometrycznych mężczyznę jadącego na bicyklu. Z lewej strony napis: Ex libris. Pod kompoz. ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.