Ex Libris Roland Roveda W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia kompozycję kwiatową, u dołu napis: Ex Libris Roland Roveda. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.