Ex Libris Linda-Triin Eerme J. N. - Naha, Johann (1902-1982) (1963)
Przedstawia dziewczynkę trzymającą w jednej ręce kwiat, a w drugiej rybę, za nią przy jej nogach stoi kot. W głębi stoi kobieta z podniesioną ręką, w prawym rogu znajduje się słońce. Napis u góry: Ex Libris, wzdłuż prawej krawędzi: Linda-Triin Eerme. Sygn. aut. w obrębie kompoz.