[Afisz teatralny. Incipit] "Wczoraj i Przedwczoraj" Sztuka w 4 aktach Aleksandra Maliszewskiego / Państwowy Teatr im. Stefana Jaracza Olsztyn-Elbląg. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniach od 15.05.1951 r. w sali Teatru przy ul. Kościelnej 8.