To Tu : Studencki Kabaret - Klub Żak. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Plakat czarno-biały. Na czarnym tle białe litery i znak zapytania.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Teatr studencki; Kultura studencka; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat