Tadeusza Lesznera Ex Libris - Kulikowska, Maria (1895-1989).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1940)
Twarz, nad nią półkoliście w dwóch liniach napis: Tadeusza Lesznera Ex Libris.
Na odwrocie ołówkiem nazwa artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.