Ex Libris Frant. Záleský : Zdaŕ Bůh! - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Záleský, František (1899-1975). ([S. l., 1942)
Przedstawia po lewej stronie lampę górniczą , po prawej górnika w chodniku w kopalni, niżej napis: Zdaŕ Bůh!. U dołu napis: Ex Libris Frant. Záleský. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data ołówkiem na odwrocie.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w