studencki teatrzyk bim-bom w gdańsku : toast. ([wydawca nieznany], 1957)
Plakat informujący o programie Teatrzyku Bim-Bom pt. "Toast" w sali Teatru Kameralnego w Sopocie. Na plakacie ręce wznoszące toast kieliszkami z winem, w tle kostium żołnierza napoleońskiego na manekinie krawieckim.