[Wystawa malarstwa w Salonie Biura Wystaw Artystycznych w Gdyni] / fotografia I. Serafin. - Serafin, I. (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia wystawę malarstwa Szymona Szumińskiego w Salonie Biura Wystaw Artystycznych w Gdyni, ok. 1979 roku.