[Gdańsk, szachulcowy dom przy ul. Pod Zrębem] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia dom szachulcowy przy ul. Pod Zrębem, w głębi widoczna Baszta Pod Zrębem, ok. 1943 r.