Biały niedźwiadek urodzony w oliwskim ZOO karmiony przez sukę / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia sukę karmiacą białego niedźwiadka w gdańskim ZOO, 1972 rok.