Widok na Gdańsk z ul. 3-go Maja / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia fragment miasta w okolicy skrzyżowania ulic Rajskiej i Podwale Grodzkie, widoczny biurowec "Zieleniak", 1987 r.