Wohnungs-Kultur / August Momber G. m. b. H. (s.n., 1930)
Katalog handlowy przedwojennego, gdańskiego sklepu z wyposażeniem wnętrz (dywany, firany) zał. w 1836; znajdował się na Langgasse 20-21 (Długa).