Ex libris Tadeusza Tuszewskiego / TT. - Tuszewski, Tadeusz (1907-2004) (1958)
Na arkuszu pośrodku koło w otoku napis: Ex Libris, pośrodku monogram TT, w tle przybory rytownicze i prostokątna karta z napisem: Tadeusza Tuszewskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji oraz część daty 958.