[Afisz. Incipit:] Wieczór humoru i pieśni z udziałem: Ludwika Sempolińskiego Zygmunta Łuczaka Marii Szczerkowskiej Zbigniewa Piaseckiego oraz orkiestry pod batutą Jana Piotrowskiego ... / Organizacja "Artos". ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wydarzeniu na kortach tenisowych w Sopocie.