[Afisz. Incipit:] Wieczór humoru i pieśni z udziałem: Ludwika Sempolińskiego Zygmunta Łuczaka Marii Szczerkowskiej Zbigniewa Piaseckiego oraz orkiestry pod batutą Jana Piotrowskiego ... - Państwowa Organizacja Imprez Artystycznych "Artos". (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wydarzeniu na kortach tenisowych w Sopocie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie artystyczne; Sopot (woj. pomorskie); Afisz