Książka Hali Stachowskiej / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1961)
Kartka z widokami statków oparta o dzban z kwiatmi, u dołu napis: Książka Hali Stachowskiej, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.