Książka Hali Stachowskiej - Grabowski, Edward (1904-1966).; Stachowska, Halina (1957- ). (1961)
Kartka z widokami statków oparta o dzban z kwiatmi, u dołu napis: Książka Hali Stachowskiej, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.