[Sierpień 80'] : [przy Sali BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia grupę stocznowców zgromadzonych przy Sali BHP w traklcie strajku w Stoczni Gdańskiej, 1980 rok.