"Bełchatów" z ładunkiem zboża przy pirsie przeładunku paliw płynnych Portu Północnego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia kontenerowiec "Bełchatów" w Porcie Północnym, 1978 r.