Artur Marya Swinarski - Ararat / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 18.03.1967 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Jerzy Goliński, scenografia Jadwiga Pożakowska, muzyka Janusz Hajdun.