[Alte Husarenkaserne Hinterfront] Weitere Entfernung Hof m[it] alten Gebäuden Langgarten]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (odb. Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia dawne budynki szpitala św. Barbary, w którym mieściły się koszary huzarów, 1908 r.