[Afisz. Incpit] Powiadomienie : przy bezinteresownej współpracy pracowników Szpitala ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz infromujący o otwarciu łaźni publicznej przy Szpitalu w Malborku grudzień 1948 r.