H. Ibsen - Dzika kaczka / H. Chyliński. - Chyliński, Henryk (1936- ). (Teatr Rozmaitości, 1963)
Plakat przedstawienia z 1963 r. Na plakacie zarys postaci obejmującej dziecko. Kolorystyka plakatu: biel, czerń i róż. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.