Ignacy Krasicki Xsiąże Prymas Arcybiskup Gnieznieński. Poznań i Berlin w Litografii K. A. Simona. - Simon, Karol Antoni ( -1841) (Poznań i Berlin w Litografii K. A. Simona., 1829)
Przedstawia Ignacego Krasickiego, popiersie 3/4 w lewo.