Ignacy Krasicki Xsiąże Prymas Arcybiskup Gnieznieński. - Simon, Karol Antoni ( -1841). (Polska Poznań i Berlin w Litografii K. A. Simona., 1829)
Przedstawia Ignacego Krasickiego, popiersie 3/4 w lewo.
Data wydania na podstawie bibliografii.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł.
Pod tytulem, pośrodku, w dole karty, nazwa wydawcy.
Katalog osobistości polskich i w Polsce działających, t.2, G-K
Keywords: Krasicki, Ignacy -- (1735-1801); Pisarze polscy; Arcybiskupi; Grafika polska; Litografia