Biblioteki akademickie w Polsce : czy początek nowej ery? / Wiesław Babik. - Babik, Wiesław (1956- ).
Zakres i treść: nowa przestrzeń informacyjna i potrzeba jej zagospodarowania przez biblioteki, biblioteki w erze cyfrowej, biblioteki akademickie w społeczeństwie informacyjnym, kultura informacyjna - nowe wyzwanie bibliotekarstwa naukowego XXI wieku.