Biblioteki akademickie w Polsce : czy początek nowej ery? - Babik, Wiesław (1956- ). (2016)
Zakres i treść: nowa przestrzeń informacyjna i potrzeba jej zagospodarowania przez biblioteki, biblioteki w erze cyfrowej, biblioteki akademickie w społeczeństwie informacyjnym, kultura informacyjna - nowe wyzwanie bibliotekarstwa naukowego XXI wieku.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 63-65.