Tydzień archeologii i numizmatyki 1973 / Polskie Towarzystwo Archeologiczne i Numizmatyczne Oddział w Gdańsku, Muzeum Archeologiczne w Gdańsku, Gdańskie Towarzystwo Naukowe. ([s.n.], 1973)
Afisz z programem konferencji 1-3 październik 1973.