Ex Libris Galambos Ferenc / eg. - Grabowski, Edward (1904-1966) (1965)
Przedstawia popiersia Stefana Batorego i gen. Józefa Bema, napis: Ex Libris Galambos Ferenc. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.