[Afisz. Incipit] W dniu 2.12.81 o godz. 18.30 w Kościele św. Brygidy w Gdańsku odbędzie się msza ... za ... E. Śmigłego Rydza. ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o mszy św. za E. Śmigłego Rydza w kościele św. Brygidy w Gdańsku.